myBRCA FINAL

myPrenatal by Veritas Genetics je neinvazivni skrining test, koji daje pouzdan odgovor o zdravlju hromozoma Vaše bebe*.

*Ovaj test se radi na malom uzorku venske krvi majke, i u potpunosti je bezopasan za trudnicu i bebu.

ZAŠTO JE OVAJ NIPT DRUGAČIJI OD OSTALIH?

 • Siguran – Rutinsko, neinvazivno vađenje venske krvi majke koje zahteva samo jednu epruvetu od 7-10 ml;
 • Tačan – Direktno analizira slobodnu cirkulišuću fetalnu i majčinu DNK sa adekvatnim Safer algoritmom; veoma mala stopa neuspelih testova (0,1%);
 • Jednostavan – Test se radi najranije od 10. nedelje trudnoće (gestacijska dob). Ne postoje ograničenja u pogledu etičnosti, povećane telesne mase, veštačke oplodnje, niti u slučaju donacije jajnih ćelija;
 • Pouzdan – Rezultati utemeljeni na snažnim kliničkim dokazima, studijama i superiornoj tehnologiji;
 • Brz – Rezultati će biti dostupni Vama i Vašem lekaru za 3 do 5 radnih dana od prijema uzorka u laboratoriju, u zavisnosti od izabrane usluge.

POGODAN JE U SLEDEĆIM SLUČAJEVIMA:

 • Jednoplodna trudnoća
 • Blizanačka trudnoća
 • Vantelesna oplodnja

KAKO DA URADITE TEST?

 1. U razgovoru sa Vašim lekarom ili genetičkim savetnikom donesite odluku da li želite da uradite test.
 2. Kontaktirajte Dia Lab Laboratoriju i dogovorite vreme i mesto vađenja krvi.
 3. Vaš uzorak će biti analiziran u CLIA sertifikovanoj laboratoriji u SAD.
 4. Rezultati će biti dostupni Vama i Vašem lekaru za 3 do 5 radnih dana, od trenutka prijema uzorka u laboratorijum, u zavisnosti od izabrane usluge.

TEST OTKRIVA

Mogućnost plaćanja na 12 mesečnih rata bez kamate

TEHNIČKE INFORMACIJE

myPrenatal koristi najnapredniju tehnologiju “Masivno Prenatalno Sekvencioniranje“ za analiziranje milion DNK fragmenata po uzorku i tačnu kalkulaciju broja prisutnih hromozoma. U nastavku procesa se koristi specijalni Safer metod prebrojavanja, da bi se otkrilo da li je prisustvo malo ili previše kopija navedenih hromozoma kod Vaše bebe.

REZULTATI TESTA

Rezultati testa mogu doći u 3 moguća ishoda:

 1. Aneuploidija* nije detektovana – nije otkriven višak ili manjak hromozoma
 2. Aneuploidija suspektna – Granične vrednosti
 3. Aneuploidija detektovana – Otkriven je manjak ili višak hromozoma

Oba slučaja “aneuploidija suspektna“ (granične vrednosti) i “aneuploidija detektovana“ je moguće potvrditi invezivnom procedurom, ukoliko je potrebna definitivna dijagnoza.

*Aneuploidija predstavlja poremećaj u broju hromozoma.

PRISTUP VODEĆIM SVETSKIM SPECIJALIZOVANIM KLINIKAMA

Tokom proteklih 20 godina. Svetska zdravstvena zajednica dala je poverenje World Care konzorcijumu da pomaže svojim članovima u donošenju medicinskih odluka, putem visoko personalizovanih medicinskih konsultacija. Naš servis uvezuje milione članova iz svih specijalističkih oblasti  sa pristupom fondovima za biomedicinska istrazivanja većim od od 4,3 milijarde USD godišnje. Na taj način WorldCare konzorcijum je u stanju da svojim članovima i korisnicima njihovih usluga obezbedi unikatnu, najsigurniju i najmoderniju medicinsku ekspertizu.

Kao klijent Veritas Genetics-a imate mogućnost pristupa specijalistima World Care Consortium BOLNICA, koje uključuju najprestižnije institucije: Partners Health Care System (e.g. Brigham and Women’s Hospital, Mayo Clinic, UCLA Health, Boston Children’s Hospital,  Dana-Farber/ Partners CancerCare, Massachusetts General Hospital, McLean Hospital, Spaulding Rehabilitation), Duke Medicine, Penn Medicine, kao i mogućnost kliničkog mišljenja, praćenja i konsultacija putem  Veritas Genetics-ovog partnerstva

OSNIVAČI VERITAS GENETICS-a

Osnivači Veritas Genetics-a su vodeći svetski stručnjaci iz oblasti genetike, profesori sa Harvard Medical School, a medju njima i i čuveni profesor George Church, koji je bio deo tima naučnika koji je 2000-te godine dešifrovao ljudski genom.